Annette Herbst +45 29 44 48 18 info@historicum.dk

Kaffebordets historie

“Kaffebordet” er både koncert, forestilling og foredrag

Kaffebordets historie

Indhold


Klik på billedet og se filmen.

En levende fortælling om kaffens historie, der afspejler vores tro og traditioner igennem musik, 3 veldækkede kaffeborde, historiske dragter, smagsprøver og meget mere. . .

Kaffe er noget vi alle har en holdning til, hvad enten vi drikker det eller ej. En kaffeinvitation er en udstrakt hånd som inviterer til samvær og dialog.

Foredraget behandler emner som “Er kaffe det 3. sakramente? Hvordan har kaffe været med til at bære troen gennem flere hundrede år? Hvordan bliver kaffe i dag brugt som danskernes sociale lim? 

I krigssituationer og ved fejringer har kaffe til alle tider haft en betydning.

Med kaffen som omdrejningspunkt udforsker forestillingen vores danske kulturhistorie, og tilbydes publikum et nyt og spændende perspektiv på de historiske tendenser og begivenheder, som har været med til at forme vores samfund i dag.

Til at underbygge fortællingerne dækkes kaffeborde fra tre forskellige tidsperioder, som danner kulisse for forestillingen. Publikum får i pausen mulighed for at se, røre og stille spørgsmål til de medbragte effekter og fortælleting

Praktiske informationer

“Kaffebordet” kombinerer foredrag og koncert i et to timers arrangement:

Iført historiske dragter fører Historicum og Krydsfelt publikum gennem en helhedsoplevelse, hvor der både er noget for synet, hørelsen, føle- og smagssanserne med et traktement af historiske kager og selvfølgelig kaffe.

Arrangementet kan med fordel kombineres med servering af kaffe fra arrangørens side og egner sig både til sognegårde, kirker, kulturhuse, biblioteker og lig. steder.

Vi udleverer opskrifter til arrangøren, som står for at bage kagerne. Hvis arrangøren i stedet ønsker at vi medbringer kagerne kan det bestilles mod betaling.

  • Arrangementet kræver plads til 3 små kaffeborde
  • Der skal medregnes flere timer i forberedelse på dagen, hvor de frivillige skal udstyres med de korrekte dragter og skoles i foredraget.

Extra

  • tilkøb af markedsføringspakke der indebærer, Layout af trykklare plakater i A4 og A3, en pressemeddelelse samt udsendelse af denne til lokale medier, banner til facebook, hjemmesider etc. 
  • Tilkøb af historiske kager og drikke

Billeder

Adresse

Hessgade 1, 5500 Middelfart

Ring til os

Annette Herbst + 45 2944 4818

E-mail

Annette Herbst: info(a)historicum.dk