Annette Herbst +45 29 44 48 18 info@historicum.dk

Troens bord

Et musikalsk foredrag om bordets glæder og funktioner i spændingsfeltet før og efter renæssancen.

Troens bord

Indhold

Musik, fortællinger, dragter og et indbydende historisk taffel skaber rammerne for en helhedsoplevelse, som bringer alle sanser i spil og fører os tilbage i tiden, til traditioner og historier som fortæller mere om os i dag, end vi måske er klar over.

Arrangementet veksler imellem gode fortællinger, akkompagneret af historisk musik fra tiden både før og efter renæssancen. Hele herligheden fuldendes med et veldækket højbord, der afspejler tidens traditioner i forhold til stand, tro, politik, hygiejne og meget andet, der trækker spor helt frem til i dag.

Foredraget behandler emner som: Hvordan har vores tro påvirket den måden vi dækkede vores bord på dengang og nu. Gode fortællinger om vores bords oprindelse og traditioner. 

Til at underbygge fortællingerne dækkes et taffelbord, som danner kulissen for forestillingen. Publikum får i pausen mulighed for at se, røre og stille spørgsmål til de medbragte effekter og fortælleting.

Praktiske informationer

Annette Herbst fra Historicum, står for den fortællende del. 

Musikken leveres af ensemblet Krydsfelt og består af et udvalgt repertoire af både klassisk- og folkemusik fra tidlig middelalder -1600 tallet på hhv. blokfløjte og drejelire.

Arrangementet kan med fordel kombineres med servering af historiske kager, og egner sig både til sognegårde, kirker, kulturhuse, biblioteker eller lig. steder.

Der er mulighed for at bestille historiske kager og drikke, som i sig selv indeholder spændende beretninger og tilmed smager godt.

  • Arrangementet kræver et langt bord

Extra

  • Tilkøb af markedsføringspakke der indebærer, Layout af trykklare plakater i A4 og A3, en pressemeddelelse samt udsendelse af denne til lokale medier, banner til facebook, hjemmesider etc. 
  • Tilkøb af historiske kager og drikke

Billeder

Adresse

Hessgade 1, 5500 Middelfart

Ring til os

Annette Herbst + 45 2944 4818

E-mail

Annette Herbst: info(a)historicum.dk