Annette Herbst +45 29 44 48 18 info@historicum.dk

Til højbords med kongerækken

Musik, fortællinger, dragter og et indbydende historisk taffel skaber rammerne for en heldhedsoplevelse.

Til højbords med kongerækken

Indhold

Et imponerende show om og med udvalgte danske middelalder konger og dronninger fra 1100 – 1536. Vi starter med Knud D. Hellige og slutter med Chr 3. 

Arrangementet veksler imellem gode beretninger om de kongeliges liv og deres eftermæle.  Efter de kongeliges entre, sætter de sig ved et veldækket taffelbord som er dækket så det passer til den enkeltes regeringsperiode.

Ud over de kongelige er det borddækningen der står i centrum. Hvordan så det veldækkede bord ud, hvilken mad blev serveret og hvordan klædte de sig til lejligheden?

Annette Herbst fra Historicum vil berette eder om alskens kongeligheder.

Praktiske informationer

Alle de viste dragter er blevet fremstillet i Historicums nu nedlagte systue med udgangspunkt i malerier eller skulpturer.

Dragterne vises frem på modeller/frivillige*.

*Arrangøren anskaffer 10- 15 personer der har interesse i at deltage, hvis dette ikke er muligt kan dragterne vises frem på giner.

Annette Herbst står for den fortællende del. 

Arrangementet kan med fordel kombineres med servering af historiske kager, og egner sig både til sognegårde, kirker, kulturhuse, biblioteker og lig. steder.

Der er mulighed for at bestille historiske kager og drikke, som i sig selv indeholder spændende beretninger og tilmed smager godt.

  • Arrangementet kræver et langt bord
  • Der skal medregnes flere timer i forberedelse på dagen, hvor de frivillige skal udstyres med de korrekte dragter og skoles i foredraget.

Extra

  • tilkøb af markedsføringspakke der indebærer, Layout af trykklare plakater i A4 og A3, en pressemeddelelse samt udsendelse af denne til lokale medier, banner til facebook, hjemmesider etc. (2.000 kr. + moms)
  • Tilkøb af historiske kager og drikke
  • Tilkøb af historisk-musikalsk underholdning ved musiker-duoet Krydsfeldt (7.000 kr)

Kr. 10.700,- 

Billeder

Adresse

Hessgade 1, 5500 Middelfart

Ring til os

Annette Herbst + 45 2944 4818

E-mail

Annette Herbst: info(a)historicum.dk